• Horeca paviljoen

  Natuurlijk wordt aan de theaterlocatie ook weer een horeca-paviljoen toegevoegd. In een unieke sfeer, die past bij het thema van de voorstelling kan voorafgaand aan Stenen van de Stad al genoten worden van koffie en thee. Na de voorstelling is het gezellige theatercafé geopend en zijn er drankjes en hapjes verkrijgbaar. Een sfeer die je zal verleiden vooral nog even na te praten en het succes van BurenToenTheater te vieren met alle acteurs, actrices en muzikanten. BurenToenTheater is trots dat De Prinsenhof ook bij deze productie weer haar horeca-partner is.

 • En dan knallen met Pater Moeskroen

  De paters van Pater Moeskroen verruilen na afloop hun deelname aan Stenen van de Stad voor een optreden in het horeca-paviljoen. Dat wordt knallen dus! Op de woensdag, donderdag en vrijdag verzorgen zij een optreden van 30 minuten. Na de voorstelling van zaterdag speelt Pater Moeskroen een uur lang ‘het dak van het Plantsoen’.


  Al dertig jaar is Pater Moeskroen een begrip in menig kroeg, feesttent of festival. De heren stonden aan de wieg van krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, Dansen’ en ‘Hela Hola’. En wie herinnert zich niet meer ‘Roodkapje’?!


  Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades

  Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten wat het herkenbare Moeskroen-geluid maakt! Live is de band een ware feest-sensatie, vol herkenning voor jong en oud

  Behalve dat Pater Moeskroen een graag geziene gast is op festivals, in clubs en zalen gaat de groep ook jaarlijks de theaters in en is daarin evenzo succesvol. Op het theaterpodium komen de talenten van de vijf multi-instrumentalisten nog beter naar voren en is er, naast kolderieke muzikale fratsen, ook plaats voor ontroering en diepgang.


  Pater Moeskroen is

  Bart Swerts Lead-zang, Gitaar

  Vincent van Lent Blaasinstrumenten, Banjo, Mandoline, zang

  Martien van Oostrom Accordeon, Toetsen, zang

  Rolf Rombouts – Bas, zang

  Coen Blokx – Drums, percussie, zang